iPhone Reparatie

Wij kunnen jouw iPhone snel en vakkundig herstellen.

Tablet Reparatie

Is uw tablet kapot? Bij Phone4all repareren wij ook uw tablet voor een lage prijs.

Smartphone Reparatie

We kunnen elke smartphone repareren. U bent bij ons aan het juiste adres voor een lage prijs en snelle reparatie. De meeste problemen kunnen bij ons in 30 minuten worden opgelost.

iPad Reparatie

Wij bieden service voor alle iPad-serie. Snelle reparatiediensten. Originele iPad reserveonderdelen gebruikt. Garantie op alle iPad reparaties.

Scherm vervangen

Wij kunnen van vele smartphones uw scherm repareren, ook als uw tablet of iPad een kapot scherm heeft kunt u bij ons terecht.

Netwerk problemen

We repareren alle netwerkgerelateerde storingen zoals Geen netwerk, Zwak signaal of Oproepverlies. Wij rekenen geen onderzoekskosten. No cure, no pay!

Schermbeveiliging

Wilt u uw scherm beter beschermen? We hebben een grote selectie schermbeschermers voor alle merken smartphones, wij plaatsen het tempered glass op uw toestel.

Op locatie

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon voor jou kan zijn. Bij Phone4all bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar jou toe om je telefoon te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparatie wordt vandaag nog uitgevoerd.

Waterschade

Een telefoon met waterschade heeft de waterschade reparatie van Phone4all nodig. In maar liefst 80% van de gevallen weten wij een iPhone met waterschade door middel van een reparatie weer te herstellen.

Batterij vervanging

Wanneer uw batterij lui is geworden en u uw telefoon steeds vaker moet opladen is het verstandig om te kiezen voor een nieuwe batterij. Bij de meeste telefoons en tablets moet u het apparaat volledig openschroeven om de batterij te vervangen. Ook dit kunnen wij voor u doen en u krijgt ook meteen 3 maanden garantie op uw nieuwe batterij!

Oplaadproblemen

Heb je problemen bij het opladen van uw telefoon of tablet? Het zal waarschijnlijk aan de dock connector liggen, dit is een veel voorkomende reparatie. Wij voeren deze reparatie vakkundig voor u uit tegen een voordelige prijs.

Software problemen

OS gerelateerde problemen, software-upgrades, netwerk ontsluiten, land ontsluiten voor alle smartphones en iPhones.

Hardware problemen

Wij herstellen alle merken smartphones en iPhones tegen goede prijs met goed opgeleide personeel.